Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AFAD'tan Balıkesir'e 6 milyon lira ek ödenek

AFAD

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Başbakanlık Afet ve Acil ve Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) Balıkesir'e 6 milyon lira destekte bulunduğunu söyledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Başbakanlık Afet ve Acil ve Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) Balıkesir’e 6 milyon lira destekte bulunduğunu söyledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’nun, Balıkesir’de geçtiğimiz ay yaşanan yoğun kar yağışından dolayı tavuk kümesleri ile büyükbaş hayvan damlarında yaşanan hasarların giderilmesi için AFAD nezdinde başlattığı girişim olumlu sonuçlandı.
Yoğun kar yağışından kaynaklı Balıkesir’de büyük hasar yaşandığını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, “Yerinde incelemelerde bulunduk ve yaraların hızla sarılması için Balıkesir Valimize ve AFAD` a durumu bildirdik ve destek istedik. Kaymakamlıklarda gerekli hasar tespitini yaparak valiliğe ve AFAD başkanlığına resmi yazışmalar yaptı. Başbakanlık AFAD da gerekli incelemeleri hızla tamamlayarak hasarların karşılanması amacıyla 6 milyon lira ödenek Valiliğimize aktarmıştır. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun diler, inşallah böyle felaketlerin yeniden yaşanmamasını temenni ederim.” diye konuştu.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı